Bu nasıl müttefiklik? Londra’da PKK yandaşları Polis eşliğinde sokağa çıktı!

Başkent Londra’da örgüt sempatizanları TSK’nın sınır ötesi harekat sinyalinden sonra sözde yürüyüşleriyle operasyonu durdurmaya çalışıyorlar.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyine hareket başlatacağı sinyalinden sonra Avrupa’da terör örgütü PKK yandaşları sokaklara dökülüyor.

Terör örgütü yandaşları bu seferde İngiltere’nin başkenti Londra’da sözde eylem düzenlediler. İngiliz polisi örgüt yandaşlarının yürüyüşüne sessiz kaldı.

50 örgüt yandaşı katıldı
Islington metro istasyonunda başlayan yürüyüşe, yaklaşık 50 PKK yandaşının katıldığı görüldü.

Sözde örgüt paçavralarıyla yürüdüler
PKK’nın sözde gençlik hareketlerince organize edilen yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçaları taşındı.

Elebaşının posterini taşıdılar
Londra’nın merkezindeki Leicester Meydanı’nda biten yürüyüşte, terör ele başı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin taşındığı da görüldü.

Terör örgütü yandaşlarına, güvenlik önlemleri kapsamında Londra polisinin de eşlik ettiği görüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir Cevap Yazın