İhanet mi, gaflet mi? İmam hatip okulunda ‘dansözlü’ etkinlik!..

Bursa’daki bir imam hatip okulunda ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Çalı İmam Hatip Ortaokulu, dansöz görüntüleriyle gündemde.
İddialara göre geçtiğimiz ay, okulda ‘gelir elde etme’ amacıyla bir etkinlik düzenlendi.  Etkinlik kapsamında ise piste dansöz çıkarıldı.

Tepki yağdı
Okul aile birliği tarafından hazırlandığı öne sürülen etkinlikten görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede yayılan paylaşımlar tepkileri de peşinde getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü: Soruşturma başlatıldı
Bunun üzerine Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı.  Mevzuatın işlendiğini belirten Tüfekçi, “Gereken inceleme ve soruşturma yapılıyor. Okul aile birliği yönetimi olayın ardından görevden alındı.” ifadelerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın