Cihat Yaycı: 15 Temmuz çok net FETÖ darbesidir

15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimine ilişkin açıklamalar yapan Cihat Yaycı, 15 Temmuz’a tiyatro diyenlerin FETÖ ile iltisaklı olduğunu söyledi.
15 Temmuz’daki kanlı darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Milletin meydanlarda yazdığı destanı küçümsemek için FETÖ’cüler tarafından ortaya atılan ve bazı muhalefet partileri tarafından köpürtülen ‘tiyatro, kurgu’ yalanlarına Cihat Yaycı’dan sert tepki geldi.

Habertürk canlı yayınına katılan Cihat Yaycı, kanlı darbe girişimin ardından helikopterle Yunanistan’a kaçan FETÖ’cüleri hatırlatarak 15 Temmuz’a tiyatro diyenlerin FETÖ ile iltisaklı olduğunu belirtti.

Devletin kripto cihazlarını Yunanistan’a veren vatan hainleri
Cihat Yaycı, şunları söyledi:

“Bakın bunlara asker diyen, bu FETÖ’cüleri bilmiyordur ya da FETÖ’cülerle iltisaklıdır. Devletin helikopteriyle, gündüz gözüyle 16 Temmuz 2016’da Yunanistan’a kaçan, Yunanistan hava üssüne inen, indiğinde hiçbir zorlamayla karşılanmadan, sanki bir halt yapmış gibi bir kahraman edasıyla devletin kripto cihazlarını kendi elleriyle söküp Yunanistan’a veren vatan hainleri..

“Kurgu, tiyatro gibi gören varsa bunlarla iltisaklıdır”
Hala buna asker diyen varsa, hala 15 Temmuz’u kurgu, tiyatro gibi gören varsa onlar da bunlarla iltisaklıdır. Ben bunların içinden geldim.

“15 Temmuz çok net FETÖ darbesidir”
Ben ne iktidarı bilirim, ne muhalefeti bilirim. 15 Temmuz, çok doğrudan çok net FETÖ darbesidir. FETÖ darbe yaparken, Türkiye’nin işgali için, parçalanması için yaptı.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın