Cristiano Ronaldo, Galatasaray’ı reddetti

Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Galatasaray’dan gelen teklifi “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” diyerek olumsuz yanıtladı.
Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı.

Orta saha hattını Sergio Oliveira, Fredik Midtsjö ve Sergio Oliveira gibi isimlerle güçlendiren Galatasaray’da gözler hücum hattına çevrildi.

Galatasaray, Ronaldo’ya şartlarını sordu
Özellikle son 24 saatte Galatasaray’ın, kulüp arayan Cristiano Ronaldo’yu istediği iddiaları sosyal medyada yayıldı.

Hürriyet’in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, son olarak Manchester United ile yollarını ayırmayı planlayan Cristiano Ronaldo ile temasa geçti.

Galatasaray idarecileri görüşme sağladığı Portekizli yıldıza şartlarını sordu.

Cristiano Ronaldo ise Galatasaray’a teşekkür ederek, “Galatasaray büyük bir kulüp ama Şampiyonlar Ligi’nde olmayan bir takıma gitmem.” diyerek yanıt verdi.

“Come to Galatasaray” kampanyası yapıldı
Portekizli yıldızın gün içerisinde sarı kırmızılı bir taraftarın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı beğenmesi dikkat çekmişti.

37 yaşındaki süper star, Galatasaraylı bir taraftarın “Come to Galatasaray” yorumunu sosyal medya hesabından beğenmişti.

Portekizli yıldızın bu hareketi sosyal medyada büyük beğeni alırken binlerce sarı kırmızılı taraftar tarafından paylaşılmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın