Başkan Erdoğan: Tüm dünya bilmeli, Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünya bilmelidir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü’nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni’nde konuştu.

Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik alçak saldırılarına sert tepki gösteren Erdoğan, Azerbaycan’a olan desteğini yineledi.

“Tüm dünya bilmeli, Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız”
diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın zaferiyle neticelenen savaşın ardından varılan anlaşmayı ihlali sonucu yaşanan durumu kabul edilemez buluyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gelişme karşısında da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünya bilmelidir. Temennimiz, Ermenistan’ın bu yanlış yoldan bir an önce dönmesi, vaktini ve enerjisini barışı güçlendirme yönünde kullanmasıdır.”Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır”İmzalanan anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği gibi sürekli saldırgan tavır sergileyen Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Işıkhan: CHP’li belediyeler iflas bayrağını çekmiş durumda

Keçiören’de konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en borçlu 5 belediyenin tamamının …

Bir yanıt yazın