Kılıçdaroğlu’ndan CHP örgütüne ” 6’lı Masa” ile ilgili konuşma yasağı

2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Kılıçdaroğlu, 6’lı masada sorun çıkmaması için parti yönetiminin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.
Türkiye 2023’te yapılacak seçimlerin havasına girdi…

CHP’nin önderliğinde kurulan 6’lı masada kim aday olacağı tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sürekli dillendiriliyor.

Öyle ki Kılıçdaroğlu da bu yöndeki açıklamaları reddetmeyerek her seferinde Cumhurbaşkanı adaylığı için ön plana çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde de partisine seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, adaylığına da tam destek istemesi sonrası olumlu dönüş alıp elini güçlendirdi.

İzmir’de uyardı
Son olarak Kılıçdaroğlu, partisini Meclis’in açılışı öncesi konuyla ilgili İzmir’de kampa soktu.

Burada süreç ile ilgili partililere talimat veren CHP Lideri, 6’lı masada adaylığı ile ilgili sorun çıkmamamsı için nelere dikkat edilmesini anlatarak şu ifadeleri kullandı;

“Masa ile ilgili konuşurken dikkat”
“Altılı masa ile ilgili konuşmalarınıza çok dikkat edin. Sadece partimizi değil altılı masadaki partileri de dikkate alarak açıklama yapın.

“Gevşemeyin”
Canlı yayınlarda soru sorulabilir, bilgi ile konuşulalım, donanımızı arttıralım, dikkatli olun.Kimse gevşemesin, sonuna kadar rehavete kapılmak yok.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın