Mersin Tece Polisevi yakınında patlama, olayla ilgili bir kişi yakalandı!

Mersin Mezitli’de bulunan Tece Polisevi yakınlarından bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 2 polis yaralandı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen bir kişinin yakalandığı bildirildi.
Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi’nde bulunan Tece Polisevi yakınında duyulan silah seslerinin ardından bir patlama yaşandı.

2 polis yaralandı
İlk belirlemelere göre, patlamada 2 polis yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan, silah sesleri ve patlama anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, İçişleri Bakanlığı da olayla ilgili bir kişinin silahı ile  yakalandığı, polis evinin yakınına bırakılan  bir patlamaya hazır bomba düzeneğinin de imha edildiğini bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın