Kılıçdaroğlu 8 saatlik sır kayıp oluşunu “Hamburger yemeye gittik” diyerek geçiştirdi

Kemal Kılıçdaroğlu, ortadan kaybolduğu anları “Hamburger yemeye gittik” diyerek geçiştirdi. Beraberindeki gazeteciler bunu daha fazla sorgulamadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisi devam ediyor. Kılıçdaroğlu burada bilim insanları, Türk öğrenciler ve akademisyenlerle temaslar gerçekleştirdi.  Kılıçdaroğlu’nun gezisinin en dikkat çeken yönü ise Boston’dan Washington DC’ye yolculuğu oldu.

Pennsylvania üzerinden Washington

Kılıçdaroğlu’nun iki nokta arasını hava yolu ile geçmesi beklenirken bu plan iptal edildi ve kara yolu ile seyahat eden Kılıçdaroğu, New York’a uğrayıp oradan da Pennsylvania üzerinden Washington’a geçti.

Bu yolculuk sırasında ise 8 saatlik bir boşluk dikkat çekti. Türkiye’de gündem olan bu durumu, Kılıçdaroğlu’nun temaslarını takip eden gazeteciler kendisine soruldu. Kılıçdaroğlu, New York’ta video çektiklerini ve yolda da hamburger almak için durduklarını söyledi.

“Bindik arabaya, New York’a geldik”

Kılıçdaroğlu o seyahati şu ifadelerle anlattı: “Kimsenin haberi olmaması lazım, normal çalışmanıza devam edin, havaalanına arkadaşları gönderin. Havaalanında ‘Genel başkan başka yere gitti, yetişirse gelecek’ diye söyleyin’ dedim. Bindik arabaya, New York’a geldik. Yeri bulmak için biraz dolaştık. Sonra yeri bulduk. İçeri girmedik. Arabayı bir yere koyduk. Gürültü var tabii.

“Benzin istasyonundan hamburger aldık”

Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington’a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere. Burada kimse beni tanımaz diye geziyorum. Birisi ‘Sizinle fotoğraf çektirebilir miyiz?’ dedi. ‘Türk müsün?’ dedim. ‘Türkmenistandanım’ dedi. ‘İyi gel bakalım’ dedim.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

NF-5 savaş uçakları yerini Hürjet’e bırakıyor!

Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağının 60 yıldır kullanıldığını hatırlatan uzmanlar, ‘inşallah 2025’ten itibaren Türk …

Bir yanıt yazın