Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç, trafik kazası yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da siyasi temaslarına devam ederken endişelendiren bir gelişme yaşandı.

Program kapsamında Karabağ’da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ve e AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ı taşıyan araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı.

Kazanın neden ise aracın ön lastiğinin, yeni yola çıkıldığı sırada patlaması.

İlk müdahaleler yapıldı

Binali Yıldırım ve araçta bulunan Milletvikili Şamil Ayrım, konvoyda bulunan diğer kişiler tarafından araçtan çıkarıldı.

İlk müdahale Cumhurbaşkanlığı Sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Sağlık durumları iyi

Sağlık durumları iyi olan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım, kontrol amacıyla helikopterle Bakü’de bir hastaneye götürüldü.

Ömer Çelik ve Efkan Ala Bakü’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala’nın da Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’a eşlik etmek üzere Bakü’de kalacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da takipte

Ayrıca aracın şoförünün de genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’ın sağlık durumunu yakından takip edeceği ifade edildi.

“Kazayı hafif atlattıklarını öğrendim”

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Fahrettin Koca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın