Bu CHP’li hangi ülkenin vekili? TSK, PKK’nın belini kırdıkça buna bir hal oluyor!..

Terör örgütü PKK’nın kimyasal silah iddialarına CHP’li Sezgin Tanrıkulu sahip çıktı. Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, konu hakkında Meclis’e soru önergesi vereceğini söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, yaptığı başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK’nın belini kırmaya devam ediyor.

TSK yaptığı operasyonlarla teröristlere göz açtırmazken terör örgütü ve onun güdümündeki partisi HDP, kahraman askerlerimizi kimyasal silah kullanmakla suçladı.

Yapılan operasyonlardan büyük başarı elde edilirken bu asılsız iddialara, adında Türk ibaresi bulunan Tabibler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve CHP’li Sezgin Tanrıkulu sahip çıktı.

Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir kanala bağlanan Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullanmakla suçladı.

Sezgin Tanrıkulu da sahip çıktı
Yapılan kara propagandaya sahip çıkan diğer bir isim ise CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu oldu.

Tanrıkulu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi sunacağını söyledi.

“Meclis’e soru önergesi vereceğim”
Tanrıkulu, “Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibarıyla iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç.” ifadelerini kullandı.

TSK 17 teröristi etkisiz hale getirmişti
TSK, Zap bölgesinde yaptığı bir operasyonda 17 teröristi etkisiz hale getirmişti. PKK, olay sonrası sözde bazı görüntüler üzerinden TSK’nın kimyasal silah kullandığını ileri sürmüştü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın