Bursa’dan Davutoğlu’na “PKK ile berabersiniz” tepkisi!

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Bursa İnegöl’de teşkilat merkezinin açılışında yaptığı konuşmasında “Biz milletle beraberiz” deyince, bir vatandaş “Siz PKK ile berabersiniz” diye bağırdı.
AK Parti’den ayrılarak kendi partisini kuran Ahmet Davutoğlu, 2023 seçimleri için muhalefet partileriyle aynı masaya oturdu.

Millet İttifakı’nın üyesi olan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, çeşitli illerde yaptığı ziyaretlerinde zaman zaman 6’lı masada oturduğu için tepkilerin hedefi oluyor…

Davutoğlu’na bir tepki de Bursa’dan geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İnegöl İlçe Teşkilatının açılışını gerçekleştirdi.

“Siz PKK ile birliktesiniz” tepkisi
Açılış sırasında bir konuşma yapan Davutoğlu, bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

“Biz milletle beraberiz” diyen Davutoğlu’na vatandaşlar arasında yer alan Ramazan U. isimli kişi “PKK ile berabersiniz” diye bağırdı.

İHA’da yer alan habere göre, o sırada partililer ve polis ekipleri, tepki gösteren şahsı alandan uzaklaştırdı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın