Elinde lavaboyla Twitter Genel Merkezi’ne gelen Elon Musk: Temizlik yapmaya geldim

Cuma günü Twitter’ı satın almasına yönelik anlaşmayı imzalayacağını açıklayan Tesla CEO’su Elon Musk, elinde lavabo ile Twitter’ın Genel Merkezi’ne girerken görüntülendi.

Tesla CEO’su Elon Musk, mikroblog web sitesini satın alma anlaşması tamamlanmak üzereyken Twitter’ın Genel Merkezi’ne elinde lavaboyla giriş yaptı.

“Ana merkeze girerken önce iyi düşün”

Musk, Twitter’ın Genel Merkezi’ne elinde lavaboyla giriş yaptığı videoyu kişisel hesabından paylaştı. Musk paylaşımında, “Twitter’in ana merkezine girerken–önce iyi düşün” ifadelerini kullandı.

Musk, Twitter’ı satın almak için Nisan ayında 44 milyar dolarlık orijinal teklifini yaptı, ancak Temmuz ayında Twitter’ın platformundaki spam ve sahte hesapların sayısını yanlış sunarak orijinal anlaşmayı ihlal ettiğini iddia ederek geri almıştı.

Twitter’ı satın alacak

Twitter da Musk’ı devralmayı tamamlamak için dava etti ve milyarderi devralmadan uzaklaşmak için botları bir manevra olarak kullanmakla suçladı. Twitter hissedarları, bu ayın başlarında Musk’ın orijinal anlaşması lehinde oy kullandı.

Alınan bilgilere göre, Elon Musk, Twitter’ı satın almasına yönelik anlaşmayı cuma günü imzalayacağını duyurdu.  Musk, bu açıklamayı satın alma işlemi için kendisine finansman sağlayan bankaların yetkilileriyle gerçekleştirdiği video konferansta yaptı. Bloomberg, satın alma işlemi için yaklaşık 13 milyar dolarlık finansmanı sağlayan bankaların kredi anlaşmasına son şeklini vermeye hazırlandığını bildirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın