Fal değil araştırma! Parmaklarınız hangi sırrınızı saklıyor?

Her kesimin merak ettiği parmaklarımız hangi sırrımızı saklıyor? Ya da  parmaklarınız, kişiliğiniz hakkında pek çok şey söyleyebiliyor mu? Sizin ne tür parmaklarınız var, parmaklarınız niye neyinizi anlatıyor? Bu araştırma olağanüstü sonuçlar verdi!
Sürekli yeni araştırmalar yapılmaktadır ve çoğu gerçekten de bize uyar, fakat bazen mutlaka paylaşmamız gereken çok ilginç sonuçlarla karşılaşıyoruz. Yeni gerçekleri öğrenmek eğlenceli olabilir, fakat bazen bilmediğiniz pek çok şey ile karşılaşırsınız. Ve bazen de sonuçların doğru olup olmadığından tam olarak emin olamayız, çünkü o konuda daha fazla araştırma yapılması gerekir.


Parmaklar
Neyse ki, bugün sizler için eğlenceli gerçekler hazırladık! Araştırma sonucunda, elinizin, kişiliğiniz hakkında pek çok söyleyebileceği ortaya çıktı. Sonuçlar gerçekten çok tuhaf. Bu araştırma, çoğunlukla parmaklarınıza odaklanmakta. Parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında neler söylediğini öğrenmek için sonraki sayfaya göz atın!

İşin sırrı, yüzük parmağınız ve işaret parmağınızda yatıyor. Bu parmaklarınız, ne tür bir erkek olduğunuz hakkında pek çok şey söyleyebilir. Evet, bu test sadece erkekler için geçerli, çünkü bu parmakların uzunluğu erkeklerdeki testosteron seviyesini gösteriyor. Üç tür parmak vardır: A, B ve C.
A. Yüzük parmağı, işaret parmağından daha uzunsa
Bu noktada, yakışıklı adamlardan bahsediyoruz demektir. Büyüleyicidirler ve herkesle anlaşabilirler. Yine de biraz saldırgandırlar ve risk almaya hazırdırlar. Bu durum aynı zamanda, bu kişilerin, daha kısa bir yüzük parmağına sahip meslektaşlarından daha fazla para kazandıkları anlamına geliyor.

B. Yüzük parmağı, işaret parmağından daha kısaysa
Bu türde ellere sahip erkekler, çok öz güvenli ve hatta biraz narsist olabilmekteler. Bu kişiler için genellikle yalnız kalmak sorun değildir ve rahatsız edilmekten pek hoşlanmazlar. Söz konusu aşk olduğunda, pek girişimde bulunmazlar. İlk adımı atan olmaktan çekinirler.

C. Yüzük parmağı ve işaret parmağı aynı uzunluktaysa
Aslına bakarsanız, nasıl oldukları az çok anlaşılıyor. Bu ellere sahip erkekler iyi arabuluculardır, çok sadık ve sevgi doludurlar. Bu kişilerde her şey dengededir. Oldukça sakindirler ve etraflarındaki her şey iyice organize olmuş gibi sorunsuz yürümektedir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın