Sarı terörü bitmiyor! Esenyurt’ta taksi şoförü kadın yolcuyu darp etti

Doğan Araslı Bulvarı’nda taksi şoförünün bir kadın yolcuyu araçtan indirerek darbettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Vatandaşın sarı terörle olan imtihanı bitmiyor.  Ulaşımda kolaylık arayan vatandaşların tercihleri arasında olan taksi, yolcuları mağdur etmeye devam ediyor.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, sabah saatlerinde taksi şoförü ve müşteri kadın arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Taksi şoförü kadını darbetti
İkili araç içerisinde tartışmaya başladı bir süre sonra taksiden inen sürücü, kadını darbetmeye başladı.  Kadının saçını tutarak vurmaya devam eden taksiciye, çevredeki vatandaşlar ve o esnada yoldan geçen sağlık görevlileri güçlükle müdahale etti.

O anlar kayıt altına alındı
Alınan bilgilere göre, olay anında gözü dönen taksi şoförünün kadını darbetme anları, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tiyatronun 2. perdesi sahnelendi! İsrail, İran’a saldırı başlattı!

İsrail’in İran’a misilleme saldırısı başlattığı bildirildi. CNN’e konuşan ABD’li bir yetkili, Joe Biden yönetiminin İsrail’in …

Bir yanıt yazın