Pençe-Kılıç Operasyonu, Türkiye karşıtı lobileri harekete geçirdi

Sınır ötesine yönelik hava harekatı, terör örgütü yandaşlarını ve onların destekçilerini rahatsız etti. Paylaşılan mesajlarda Beyaz Saray’a çağrı yapılırken, Türk ürünlerine boykot istendi.

Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde teröristlerin kullandığı inler ateş altına alındı. Milli Savunma Bakanlığı, bu kapsamda Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini duyurdu.  Türkiye karşıtları, terör hedeflerine yönelik nokta atışı operasyonlar sonrası harekete geçti.

Türkiye karşıtı çevreleri rahatsız eden operasyon
Terör örgütü PKK/YPG sempatizanları, Türkiye’yi boykot etmek üzere sosyal medyada organize olmaya çalıştı. Bu çabalara, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi’nin (ANCA) de dahil olduğu görüldü.

Türkiye’yi karalama kampanyasında Kongre’ye yapılan çağrıda, Ankara’ya F-16 savaş uçağı tedarikinin durdurulması istenirken, “Türkiye’ye jetlere hayır” denildi.

Türk ürünlerine boykot çağrısı
Öte yandan yine sosyal medyada yapılan çağrılarda, Türk ürünlerinin boykot edilmesi istendi. “Türkiye’ye boykot”, “Türk ürünlerine boykot” gibi ifadeler kullanılarak, Türkiye’nin bölgede “tehdit” oluşturduğu öne sürüldü.

Biden yönetimine seslendiler

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın