Önce İmamoğlu şimdi de İYİ Parti! Kılıçdaroğlu’na peş peşe adaylık göndermesi

6’lı masanın adayı konusunda ismi geçen isimlerden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’nin vizyon belgesini açıklamasının ardından yaptığı paylaşıma İYİ Parti’den de destek geldi. ‘Kılıçdaroğlu’na mesaj gönderildi’ yorumları yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantıda partisinin vizyon belgesini açıkladı.

Toplantının ardından İstanbul Byüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşım yaptı.

ADAYLIK MESAJI MI?

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun söylediği Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan “Halkın sesi Hakkın sesidir.” şeklinde tweet atması, birçok kişi tarafından Kılıçdaroğlu’na gönderme olarak yorumlandı.

İYİ PARTİ DE TOPA GİRDİ

İmamoğlu’nun adaylık göndermesinin ardından İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da Kılıçdaroğlu’na adaylık göndermesinde bulundu. Özkan, “Bir Latin özdeyişi der ki; “Vox populi, vox dei…Yani halkın sesi, hakkın sesi…Halkın sesine kulak vermeyenlerin akıbetini tarih defalarca yazmıştır. Demokrasinin olmadığı yerde, amaç değil araç olarak görüldüğü yerde Türkiye Yüzyılı yazılamaz” dedi.

AKŞENER DE YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün katıldığı televizyon programında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığına ‘Hayır’ demeyeceklerini açıklamıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın