Erdoğan sel mağduru Zülfiye Teyze ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’daki sel felaketinden etkilenen Zülfiye Teyze ile telefonda konuştu. Zülfiye Teyze, Cumhurbaşkanı ile konuşurken gözyaşlarını tutamadı.
Antalya’nın Finike ve Kumluca ilçelerinde sel felaketi yaşandı. Sağanak yağışın sonrasında başlayan sel, cadde ve sokakları göle çevirdi.

Binalar, dükkanlar, seralar ve arabaların ciddi hasar gördüğü afet için bakanlıklar harekete geçti.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgeye giderek inceleme gerçekleştirirken, afetzedeleri de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zülfiye Teyze ile konuştu
Selden etkilenen Zülfiye Teyze’nin yanına giden Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefon ile bağlandı.

Zülfiye Teyze ile Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda görüştürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Zülfiye Teyze duygularına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zülfiye Teyze çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. Arkadaşlarım orada hep beraber gerekeni yapacaklar.” ifadelerini yöneltti.

“Dünya durdukça durun siz”
Zülfiye Teyze ise, “Sizin gibi bir devlet görmedik biz. Dünya durdukça durun siz. Dünya durdukça durun.

“Benim ömrüm de senin olsun oğlum”
Allah binlerce kez razı olsun. Gücün birse bin etsin, benim ömrüm de senin olsun oğlum.” dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Zülfiye Teyze’ye “Ellerinden öperim.” yanıtını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan dönüşünde Zülfiye Teyze’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zülfiye Teyze güzel pide yapıyor mu? Türkmenistan’dan döneyim de orayı gezeyim.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kayıkçı dövüşü gibi! İsrail de İran’ı vurmuş gibi yaptı!

İran toprakları, İsrail ordusu tarafından hedef alındı. ABD basını, saldırının amacını İsrailli yetkilinin sözleriyle aktardı. …

Bir yanıt yazın