Gaziantep’te köpeğe çarpmamak için manevra yapan minibüs ölüme yol açtı

Yol ortasında duran köpeğe çarpmamak için şoförünün manevra yaptığı servis minibüsü, park halindeki kamyonete çarptı. Kazada kamyonet arkasında altyapı çalışması yapan 2 işçi öldü.
Sokak köpekleri, yine bir faciaya neden oldu.

Bu kez adres Gaziantep…

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı
5’inci Organize Sanayi Bölgesi 509 No’lu Cadde’de 27 HM 476 plakalı işçi servisi minibüsüyle seyir halinde olan ismi öğrenilemeyen şoför, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı.

Sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında bulunan park halindeki 34 EJ 3240 plakalı kamyonete çarptı.

Kamyonetin arkasında çalışıyorlardı
Kamyonet, çarpmanın şiddetiyle sürüklendi. Bu sırada kamyonetin arkasında altyapı çalışması gerçekleştiren telekomünikasyon şirketi işçileri Fatih Akar (34) ile Mehmet Patlar, aracın altında kalarak sıkıştı.

Feci kaza kamerada
Kaza ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; yol ortasındaki köpeğe çarpmamak için şoförünün manevra yaptığı servisin kamyonete çarpma anı yer aldı.

İşçilerden biri sıkıştığı yerde can verdi
Öte yandan kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, kamyonet ile duvar arasında kalan Akar ve Patlar’ı sıkıştığı yerden çıkardı.  Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Mehmet Partlar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Doktorların müdahalesi yetmedi
Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, acil serviste tedaviye alınan Fatih Akar da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazada, servis minibüsünde bulunan ve yaralanan 3 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Toprağa verildiler

 Bu arada Fatih Akar ile 36 yaşındaki Mehmet Patlar için bugün ikindi vakti İslahiye’de cenaze töreni düzenlendi. Akar ve Patlar, Kayabaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardında mahalle mezarlığına defnedildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın