Mavi Şimşekler dünyaca ünlü Hulk’un peşine düştü!

Adana Demirspor, gerçekleştirdiği transferlerle Türk ve dünya basınında ses getirmişti. Mario Balotelli, Younes Belhanda, Yaroslav Rakitskyi, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru gibi isimleri Türkiye’ye getiren Mavi Şimşekler şimdi de Hulk’un peşine düştü.

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde “Transferini istedim” dediği yıldızın adım adım Adana Demirspor’a yaklaştığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve 14 haftada topladığı 24 puanla 3. sırada yer alan Adana Demirspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig’de bugüne kadar Mario Balotelli, Younes Belhanda, Stambouli, Henry Onyekuru, Badou Ndiaye ve Artem Dzyuba gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Mavi Şimşekler’in yine çok ses getirecek bir transferi bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. Adana Demirspor’un daha önce adı Beşiktaş ile anılan yıldız futbolcu Hulk ile anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

OCAK AYINDA RESMİLEŞECEK

Kariyerini Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro’da sürdüren dünyaca ünlü oyuncu ile başkan Murat Sancak’ın görüşme sağladığı ve transferin ocak ayında resmileşeceği öne sürüldü.

Öte yandan Hulk için teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde kazanılan şampiyonluk sonrasında “Ben devre arasında Hulk’u istedim, almadılar. Ekonomisi de çok büyük falan değildi, yalvardım alalım diye. Ekonomi var dediler, camianı korumak adına duruyorsun. Ne yapayım şimdi?” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın