Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Almanya’ya gidiyor

Ekrem İmamoğlu’nun dava kararı sonrası Almanya’dan acil dönüş yapan Kılıçdaroğlu, ocak ayı sonunda yarıda kestiği ziyaretini tekrar gerçekleştirecek. Ekrem İmamoğlu ise ailesiyle umreye gidiyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı dava, hapis cezası ile karara ulaşınca, 6’lı masa ortakları arasında yarış başladı.

Meral Akşener karar sonrası Ankara’dan İstanbul’a yönelirken, bu sırada Almanya ziyaretini gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu da harekete geçti.

Almanya ziyaretini yarıda kesen Kılıçdaroğlu, özel uçakla acil dönüş yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, içinde kalan Almanya ziyareti için yeniden program hazırladı.

Ocak sonunda Almanya’ya uçuyor
Gazete Duvar’dan Menekşe Tokyay’ın haberinde aktardığına göre, ocak ayı sonunda Almanya’ya uçmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu’nun programının ana teması, endüstriyel dönüşüm, akıllı endüstri ve yeşil enerji hamleleri olacak.

Bir diğer yandan bu alanlarda Türkiye’de gerçekleştirilmesini önerdiği çalışmaları yerinde gözlemleyecek; sektör temsilcileriyle toplantılar yapacak.

Bir yanda sermaye bir yanda umre
Kılıçdaroğlu’nun, sermaye bulmak adına Almanya’yı ziyaret ettiği bilinirken, Ekrem İmamoğlu ise rotayı Körfez’e çevirdi…

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, İmamoğlu’nun yarın anne ve babası ile birlikte Suudi Arabistan’a yola çıkarak umre ziyaretinde bulunacağını açıkladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın