Giresunspor Asbaşkanı Ercan Ayhan: Galatasaray’ı yeneceğiz

Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek olan Giresunspor’un asbaşkanı Ercan Ayhan, sarı-kırmızılı takımın yenilmezlik serisini bitireceklerini iddia etti.

Süper Lig’in 21. haftasında 28 Ocak Cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek Giresunspor’un asbaşkanı Ercan Ayhan, sahaya çıkacak oyuncularının hedefledikleri sonucu alacaklarını belirterek, “Genç arkadaşlarımızla sahaya çıkacağız. Futbol 11 kişi ile oynanıyor. İsimler ya da markalar ne kadar büyük olursa olsun sahada 11 kişi ile mücadele ediyorsunuz. Sahaya çıkacak yürekli kardeşlerimizin sonuna kadar mücadelesini ortaya koyarak, hedeflediğimiz sonucu alacaklarına inanıyoruz.” dedi.

“Galatasaray’ı yenmek için sahaya çıkacağız”

Ayhan, saha ve seyirci avantajından dolayı rakipleri kadar kendilerinin de favori olduğunu belirterek, “Galatasaray’ı mutlaka yenmek için sahaya çıkacağız. Galatasaray’ı İstanbul’a puansız yollayacağız.” diye konuştu.

Galatasaray’ın ligde galibiyet serisinin sürdürdüğünü ifade eden Ayhan şunları kaydetti:

“Tüm serilerin bir sonu vardır. Galatasaray’ın serisine Giresun’da son vermek istiyoruz. İnşallah 3 puan alan Giresunspor olacaktır. Rakibimizle oynadığımız son 2 maçta kazanan taraf biz olduk. Bu nedenle sahadan 3 puanla ayrılmamız sürpriz olmaz.”

“Bizi destekleyin”

Ayhan, Giresunspor taraftarlarından Galatasaray karşılaşmasında tribünleri doldurarak takımlarını desteklemelerini istedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın