Beşiktaş, Antalyaspor’la golsüz berabere kaldı

Süper Lig’de 14. haftanın erteleme maçında Beşiktaş, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Süper Lig’de 14. hafta erteleme maçında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ile Nuri Şahin’in ekibi Antalyaspor, hakem Abdulkadir Bitigen yönetiminde Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sona erdi. 

İlk yarı iki takım da pozisyona giremedi

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da pozisyonlar girmekte zorlandı. İlk yarıda gol çıkmayınca iki takım da soyunma odasına eşitlikle gitti.

Tayyip Talha’nın golü iptal oldu

Maçın 81. dakikasında sağ kanattan Redmond’ın yaptığı ortaya kafa uzatan Tayyip Talha, golünü attı. Ancak Tayyip Talha’nın attığı gol elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Cenk Tosun, penaltıdan yararlanamadı

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Semih’in pasıyla savunma arkasına hareketlenen Cenk, kaleci Ataberk’in müdahalesi ile yerde kalınca penaltı kararı verildi. Antalyaspor kalecisi Ataberk, Cenk Tosun’un kullandığı penaltıyı kurtardı.

İki takım 1’er puanın sahibi oldu

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca iki takım da sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı ve 1’er puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş ligdeki puanını 40’a yükseltti. Antalyaspor ise 25 puana ulaşmış oldu. 

Gelecek hafta Beşiktaş evinde Ankaragücü ile karşılaşacak. Antalyaspor ise Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın