Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığına yeşil ışık yaktı

2 Mart’ta adayı belirlemek için toplanacak 6’lı masa toplantısı öncesi Mansur Yavaş’tan adaylık için sürpriz çıkışlar geldi. Yavaş, “6’lı masa oy birliği ile karar alırsa görev olarak kabul edebilirim” dedi.

Türkiye, 6 Şubat günü tarihinin en büyük felaketini yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin üzerinden 23 gün geçerken, ülkenin bir diğer gündem maddesi de 6’lı masanın aday belirleme süreci…

18 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan seçimler 14 Mayıs olarak erken tarihe çekildi.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi seçim tarihini etkilemedi.

Aday 2 Mart’ta açıklanacak

Artık seçimler yaklaşırken 6’lı masa da adayı konuşmak için 2 Mart Perşembe günü toplanacak.

Kılıçdaroğlu-Akşener toplantısı

Kritik toplantı öncesinde CHP ve İyi Parti cephesinden sürpriz bir adım atılmış; Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, dün bir araya gelmişti.

Karamollaoğlu 3 isim verdi

Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili konuşarak 3 ismi açıklamıştı.

Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayına ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

Biz seçilebilecek cumhurbaşkanı adayının aday olmasını isteriz. Şimdiye kadar bu konu hiç gündeme gelmedi. Kıyısından köşesinden buna temas edildi, ciddi bir şekilde konuşulmadı ama altılı masada bulunan genel başkanlardan bu konuya atıfta bulunanlar oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu gündeme geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın