Karamollaoğlu’nun masayı deviren “Akşener”siz rüyası: Yüzde 60 kazanacağız

Akşener krizinin ardından Millet İttifakı geriye kalan 5 üyesi bir araya gelmeye hazırlanırken, Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, “Yüzde 60 kazanacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Seçime kısa bir süre kala aday krizi yaşayan Millet İttifakı, bölündü…

6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı direten Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını kabul etmedi.

Meral Akşener “Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz” sözleri ile ittifakı bozarken, İmamoğlu ve Yavaş da “Kılıçdaroğlu’nun yanındayız” imajı çizdi…

Akşener’in sert çıkışı sonrası açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç merak etmeyin, taşlar yerine oturacak” açıklamasında bulundu.

Muhalefet yaşadığı krizlerle kördüğüm haline gelirken, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan seçim açıklaması geldi.

“Yüzde 60 kazanacağız”

Millet İttifakı’nın geriye kalan 5 üyesinin saat 17.00’da bir araya gelmesi belirlenirken, zirve öncesinde Karamollaoğlu bir açıklama yaptı.

Basına kapalı şekilde gerçekleşen konuşmada, Karamollaoğlu kesin olarak gördüğü seçim tahminini açıkladı.

Karamollaoğlu “Seçimi yüzde 60 kazanacağız” ifadelerini aktardı.

Temel Karamollaoğlu: Yüzde 60 kazanacağız

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın