AK Parti’nin tarihi İstanbul mitinginin drone görüntüsü

Atatürk Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan için toplanan vatandaşların kalabalığı drone kamerasına yansıdı.

AK Parti’nin milletvekili adayları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 1 hafta kala İstanbul seçmeniyle buluştu.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılan Büyük İstanbul Mitingi’ne rekor katılım gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu.

81 ile mesaj

40 ayrı LED ekran üzerinden herkesin rahat bir şekilde izleyebileceği şekilde tasarlanan mitingde, vatandaşların her türlü ihtiyacı karşılanacak şekilde; 120 tuvalet, 40 şadırvan, 80 ayrı mescit yapıldı.

Her detayı ince bir şekilde düşünülen mitingde, Türkiye haritası sahne konseptiyle Türkiye’nin 81 ilinin her noktasına mesajını güçlü bir şekilde aktaran bir tasarım tercih edildi.

Havadan görüntüler

Ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile miting alanına ulaşan vatandaşların kalabalığı drone kamerasıyla görüntülendi.

Tamamen dolu alanda tarihi anlar yaşandı.

Erdoğan: Muhteşem İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da tarihi mitinge yönelik bir paylaşım geldi.

Atatürk Havalimanı’nın tıklım tıklım görüntüsünü paylaşan Cumhurbaşkanı, “Muhteşem İstanbul… Türkiye sana emanet” notunu düştü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kayıkçı dövüşü gibi! İsrail de İran’ı vurmuş gibi yaptı!

İran toprakları, İsrail ordusu tarafından hedef alındı. ABD basını, saldırının amacını İsrailli yetkilinin sözleriyle aktardı. …

Bir yanıt yazın