Kendini Olaf Scholz’a benzeten Kılıçdaroğlu’na Alman muhabirin tepkisi

Alman muhabir, Kılıçdaroğlu’nun verdiği cevaptan sonra alaylı bir yüz ifadesine büründü. Bu durum, akıllara Biden ile ilgili bir soru yöneltilen Erdoğan’ın tavrını getirdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alman medyasından ARD televizyonuna değerlendirmelerde bulundu.

Röportajı boyunca Türkiye hakkında olumsuz bir tablo çizen Kılıçdaroğlu’na, Alman muhabirin sorduğu soru ve aldığı karşılık dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu: Olaf Scholz gibi olmak bir onurdur

Almanya Başbakanı Olaf Scholz’a atıfta bulunan muhabir, Kılıçdaroğlu’na “Türkiye’nin Olaf Scholz’u musunuz?” diye sordu.

Kılıçdaroğlu, “Olaf Scholz gibi olmak bir onurdur. Aslında ben sessiz bir insanım. Kolay kolay sinirlenmem.” yanıtını verdi.

Alman muhabirin manidar yüz ifadesi

CHP Lideri’nin söz konusu cevabı sırasında ARD yetkilisinin gülümsemesi ve yüzünde oluşan manidar ifade kameraya yansıdı.

Görevi Angela Merkel’den devralan Şansölye Scholz, küresel meselelerde Almanya tarihinin en etkisiz başbakanı olarak görülüyor.

“O Biden ise ben de Erdoğan’ım”

Kılıçdaroğlu-Scholz benzetmesi, akıllara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhabirlere verdiği bir yanıtı getirdi.

Geçen yıl Birleşmiş Milletler Genel Kurul Toplantısı için New York’ta bulunan Erdoğan, “ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmeyi diler miydiniz?” şeklindeki soruya, “Yok, o Biden ise ben de Erdoğan’ım.” diyerek cevap vermişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın