14 Mayıs seçimleri onun da naşını yedi! Fatih Altaylı, Habertürk ile yollarını ayrıldı

14 Mayıs seçimlerinin gerçekleştiği ve oy sayımlarının yapıldığı dakikalarda CHP’li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi “Kemal Kılıçdaroğlu önde” algısı oluşturmaya çalışan yazar ve sunucu Fatih Altaylı, uzun süredir çalıştığı Habertürk’ten ayrıldığını paylaştığı son yazısıyla duyurdu.
Türkiye tarihi 14 Mayıs seçimleriyle seçim sürecini yarıladı.

Sandıktan çıkan sonuca göre TBMM şekillenirken, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

Bir yandan 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlere hazırlanırken, bir yandan da medyada yeni gelişmeler yaşanıyor..

Bunlardan biri yazar ve sunucu Fatih Altaylı oldu..

Uzun süredir Habertürk ekranlarında program yapan Altaylı’nın 14 Mayıs seçim akşamı sosyal medyadan yaptığı açıklamaları çok tartışılmıştı.

7’li koalisyonun medyadaki sözcülüğüne soyunarak, CHP için algı operasyonlarına kalkışan ve yaptığı yorumlarla çok konuşulan Altaylı, kanal ile ilişkisinin kesildiğini duyurdu.

“Her şeye rağmen teşekkür ediyorum, sonuçta bugün Habertürk’e veda ediyorum”
Sosyal medya hesabından “Bana katlanan herkese teşekkür” başlığıyla veda yazısı paylaşan Altaylı’nın şu ifadeleri dikkat çekti:

Ciner ailesine 18 yıllık her şeye rağmen keyifli ve öğretici yolculuk için gerçekten teşekkür ediyorum. Sonuçta bugün Habertürk’e veda ediyorum.

“Bundan böyle medyada kimseye patron diyecek gücüm takatim yok”
Açıklamasının sonuna eklediği notta ise şu ifadeleri kullandı:

NOT: Bundan böyle, medyada kimseye patron diyecek gücüm takatim yok. Saygı duyacağım öyle birini de zaten göremiyorum. Ama bir süre sonra yazılarıma fatihaltayli.com.tr adresinden devam etmeyi planlıyorum. Sonrasına bakarız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın