Yavuz Ağıralioğlu: Seçmenin umuduyla kumar oynamanın bedelini kim ödeyecek?

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Hem milletvekili hem de cumhurbaşkanı seçimlerinde yenilgiye uğrayan Kılıçdaroğlu’nun sorumluluk almayarak istifa etmemesine tepki gösteren Ağıralioğlu, “Hiçbir öngörüleri tutmadı, hiçbir dedikleri gerçekleşmedi. Lâkin yüzlerinde en ufak bir üzüntü ve mahcubiyet yok! Milletin kaderiyle, değişim talebi için sandığa koşan muhalif seçmenin umuduyla kumar oynamanın bedelini kim ödeyecek?” ifadelerini kullandı.
Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu’nun istifa etmeyerek “muhalefete devam” mesajına sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde hezimete uğramasının ardından CHP tabanından ve diğer muhalif isimlerden peş peşe “istifa” çağrıları geldi.

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak kuran 7’li koalisyon, yaptıkları onca provokasyon ve manipülasyona rağmen seçimlerde hezimete uğradı.

Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs günü yapılan seçimlerin sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini ve “yola devam edeceğini” açıkladı.

ESKİ İYİ PARTİLİ AĞIRALİOĞLU’NDAN SERT TEPKİ
İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun seçim hezimetine tepki gösterdi.

Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Ağıralioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Muhalefet liderlerinin seçim değerlendirme konuşmalarını dinledim. Ümitleri inkisara uğramış muhalefet seçmeninin üzüntüsünün, hissiyatının ve beklentisinin hilâfına, sorumluluk duygusuna dair hiçbir emare göremedim. Hiçbir öngörüleri tutmadı, hiçbir dedikleri gerçekleşmedi. Lâkin yüzlerinde en ufak bir üzüntü ve mahcubiyet yok! Milletin kaderiyle, değişim talebi için sandığa koşan muhalif seçmenin umuduyla kumar oynamanın bedelini kim ödeyecek?

Önce süreç olarak doğru yönetilmeyen; baskı, dayatma ve istişaresizlik ile terör gölgesinde örselenen irademiz için uyarmıştım. Şimdi de bunca derdi ve ekonomik zorluğu olan bir memlekette, zafer kazanmış komutan edasıyla çıkılan kürsülerde, hisselerine zerre mahcubiyet düşmeyen muhalefet liderlerinin, muhalif seçmenin hissiyatını hâlâ görememiş olmalarına dair bende oluşan hissiyat şudur:

“Anlaşılıyor ki herkes hâlinden memnun! Seçimle ilgili söylediklerinizden hiçbirisi gerçekleşmediği hâlde, sizin payınıza mahcubiyet ve sorumluluk namına bir şey düşmüyorsa sizin adınıza biz vazifeyi üzerimize alıp sizin adınıza biz üzülüp sizin adınıza biz mahcup olup ve bu sorumsuz siyaset etme tarzından, sizin adınıza tekrar biz istifa edelim!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir Cevap Yazın