Beştepe’de Başkan Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasında kritik zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Türkiye 14 ve 24 Mayıs’ta sandık başına gitti, seçimini yaptı. Milyonlarca vatandaşın oyuyla milletvekilleri belli oldu, Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Kayıt yaptıran vekiller yemin için gün sayarken gözler yeni kabine için Erdoğan’a çevrildi.

Ankara’da kritik saatler
Bu çerçevede Ankara’da hareketli saatler yaşanıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabineyi açıklamadan önce son toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan son kez kabineyi topladı. Mevcut bakanlarla yapılan toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Devlet Bahçeli ile görüştü
Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Beştepe’de kabul etti.

Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kurulacak kabine ve isimler konusunda Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli ile istişarelerde bulunduğu öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın