Hesap uzmanı Bay Kemal bu kez koltuk için yanlış hesaplar peşinde!

Seçimler sonrası partiler kurultay hazırlıklarına başlarken, CHP lideri Kılıçdaroğlu öncelikli olarak parti yönetiminde revizyona gidecek. CHP’de başkanlık için adı geçen Ekrem İmamoğlu’na yakın isimlerin CHP yönetimine girmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.18 oy oranıyla zafer kazanırken, Ankara’da hareketli günler başladı.

Bir yandan yeni kurulacak Kabine merak edilirken diğer yandan gözler kurultay hazırlığındaki muhalefet partilerinde.

Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmıyor
Kaybedilen seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı görevine devam edeceği mesajını verdi.

Bu kararın ardından herkesin merak ettiği detay ise Ekrem İmamoğlu’nun Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışa girip girmeyeceği oldu.

Parti meclisini toplayacak
Parti içi muhalefetten ‘değişim’ talebi yükselirken Kılıçdaroğlu önce parti merkez yürütme kurulunu, ardından da parti meclisini toplayacak.

A takımını yenileyecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde alınan mağlubiyetin ardından ilk değerlendirmeyi yaparak partideki A takımını yenileme kararı aldığı öğrenildi.

Kurmaylarının çoğunu değiştireceği belirtilen Kılıçdaroğlu, milletvekili seçilen bazı parti meclisi üyelerinin merkez yürütme kuruluna çekmeyi düşünüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu seçimler öncesi ve seçim sonrası parti içerisinden yükselen Ekrem İmamoğlu dalgasına karşı da önlem almayı planlıyor.

İmamoğlu’na yakın isimler alınacak
Kurultay’da Ekrem İmamoğlu ile rakip olmak istemeyen Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’na yakın bazı isimleri merkez yürütme kuruluna alabileceği dile getiriliyor.

Parti içi muhalefet dengesini de göz önünde bulunduracağına kesin gözüyle bakılan Kılıçdaroğlu’nun daha önce parti meclisi üyesi olsa da milletvekili olmayan bazı isimleri de merkez yürütme kurulunda görevlendirilmesi bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın