Veda kabinesi son kez toplandı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantıda, mevcut bakanlar son kez bir araya geldi.
Yüksek Seçim Kurulu’nun 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarını açıklamasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yemin töreni tarihi de netleşti.

Buna göre, cuma günü saat 14’te Genel Kurul MHP lideri Devlet Bahçeli başkanlığında toplanacak.  Milletvekilleri il ve isim sırası ile kürsüye gelerek yemin edecek.

Yemin sonrası yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemini ise cumartesi günü… Erdoğan, yemini önce Meclis’te ardından da Külliye’de edecek ve yeni kabinesini açıklayacak.

Mevcut bakanlarla son toplantı
Cumhurbaşkanı, yeni kabineyi açıklamadan önce son toplantısını bugün gerçekleştirdi.  Mevcut bakanlarla yapılan toplantı, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 16.30’da başladı.  Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın