Belarus: Rusya’dan S-400 ve İskender satın aldık

Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Rusya’dan gereken miktarda S-400 füze savunma sistemleri ve İskender füzeleri aldıklarını ve Belarus’un artık tamamen farklı bir orduya sahip olduğunu ifade etti.

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Rusya’nın Nijegorod Bölge Valisi Gleb Nikitin’le bir görüşme gerçekleştirdi.

“ARTIK ÇOK DARKLI BİR ORDUYA SAHİBİZ”

Görüşme sırasında konuşan Lukaşenko, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le anlaştık ve sizden gereken miktarda İskender, S-400 satın aldık, ordumuzu donattık. Artık bu silahların yer aldığı tamamen farklı bir orduya sahibiz. Bu silahlar, istenmedik, devasa boyutta hasar verebilir” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP Kulisi Karıştı: Özgür Özel’in Sezgin Tanrıkulu Yanıtı Gündem Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, bir sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı görüşmede “Kürt meselesi” ve …

Bir yanıt yazın