İndirimli stopaj uygulaması 2022 yılının mart ayı sonuna kadar uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, indirimli stopaj uygulamasının mart sonuna kadar uzatıldığını belirterek, “indirimli stopaj uygulamasını mart ayı sonuna kadar devam ettirme kararı aldık.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, indirimli stopaj uygulamasıyla ilgili müjdeyi verdi.  Buna göre indirimli stopaj uygulaması mart sonuna kadar uzatıldı.

Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşlarımıza ayda 1,7 milyar lira katkı sağlayan indirimli stopaj uygulamasını mart ayı sonuna kadar devam ettirme kararı aldık.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump, Kolombiya Lideri Petro’yu Hedef Aldı: Büyük Belalar Açabilir

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun ardından bu kez Kolombiya Devlet Başkanı …

Bir yanıt yazın