İsrail Bombaları Bir Bebeği Daha Aldı

Gazze’de İsrail’in saldırıları sonucu bebekler can veriyor. Bölgeden gelen son görüntüde bir bebeğin, kanla bulanmış kıyafetleriyle son nefesini verdiği görüldü.
7 Ekim 2023 tarihinde saldırılarına başlayan ve Mart 2025 tarihindeki ateşkesi de ihlal eden İsrail, masumların üzerine bomba yağdırıyor.

Gazze’yi abluka altına alan İsrail, bir bebeği daha hayattan kopardı.

Gazze’den son gelen görüntü, herkesin yüreğini burktu…

Bir bebeğin, saldırılar sonra kıyafetinin kana bulandığı ve son nefesini verdiği görüldü.

Doktorların tüm çabasına rağmen ise minik bebeğin gözleri açılmadı.

İsrail’e ait insansız hava aracı (İHA), Han Yunus’un batısındaki el-Emel bölgesinde “el-Alemi” ailesinin sığındığı çadırı bombaladı. Saldırıda, Mutasım Muhammed el-Alemi, eşi ile çocukları Muhammed ve Neda hayatını kaybetti.

İsrail’in Han Yunus’un kuzeyindeki Mevasi bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda da “el-Ağa” ailesinden anne, baba ve iki kız çocukları yaşamını yitirdi.

Han Yunus’ta ise bir çadırın hedef alınması sonucu, 1 Filistinli öldü, 7 kişi yaralandı.

Han Yunus’un doğusundaki Mevasi el-Karara bölgesinde bir bisikletin hedef alınması sonucu da 1 kişi yaşamını yitirdi.

Han Yunus’un doğusundaki Abasan el-Kebira bölgesi, İsrail topçularının yoğun bombardımanına maruz kaldı. Aynı anda, İsrail’e ait askeri araçlardan yoğun ateş açıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

KOBİ’lere Yeni Destek Paketi: Çalışan Başına Destek 3.500 TL’ye Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada hem gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu …

Bir yanıt yazın