Kılıçdaroğlu, kürsüde konuşurken neden ağladı?

Hak-hukuk-adalet sloganları karşısında duygulanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gözyaşlarını tutamadı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün üçüncü yıl dönümünde partisinin grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, kürsüye çağrılırken yapılan konuşma ve CHP’li milletvekillerinin ayakta alkışlaması duygu dolu anlara sahne oldu. “Hak-hukuk-adalet” sloganları ile kürsüye gelen CHP’li Kılıçdaroğlu, gözyaşlarını tutamadı.
“83 MİLYONUN TALEBİ İÇİN YÜRÜDÜK”
Kılıçdaroğlu, “Ne için yürüdük. Bu cennet gibi vatanda kardeş olalım diye yürüdük. Bu cennet gibi vatanda bir çocuk bile yatağa aç girmesin diye yürüdük. Özgürce yazı yazan gazeteciler için yürüdük. Biz bu yürüyüşü hiçbir kişisel beklenti içinde olmaksızın, 83 milyonun adalet talebi için yürüdük. Biz bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Erdoğan: Savaş ve terör baronları amaçlarına ulaşamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Malatya’da peş peşe iki önemli programa katıldı. İlk olarak Malatya …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.