CHP Genel Merkezi, İnce’ye karşı teyakkuza geçti!

Yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce’nin cuma günü Sivas’ta başlatacağı hareket öncesi CHP’den, parti teşkilatlarına “Kapılarınızı Muharrem İnce’ye kapatın” talimatı geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içinde kurduğu diktatörlük sistemine karşı çıkan Muharrem İnce, CHP ile ayrılık noktasına geldi. Bu kapsamda yeni parti hazırlığında olan İnce, “Bin Günde Memleket’ hareketi başlattı.Muharrem İnce, Memleket Hareketi’ni cuma günü Sivas’ta başlatıyor.
“KAPILARINIZI MUHARREM’E KAPATIN”
Muharrem İnce yola çıkmaya hazırlanırken, CHP Genel Merkezi de teyakkuza geçti.İnce’ye yönelik ilgisizlik politikası başlatan CHP yönetimi, teşkilatlarına İnce’ye “kapıları kapatın, ilgi göstermeyin” talimatı verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump, Kolombiya Lideri Petro’yu Hedef Aldı: Büyük Belalar Açabilir

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun ardından bu kez Kolombiya Devlet Başkanı …

Bir yanıt yazın