Trabzonspor, Visca için Başakşehir ile anlaştı

En yakın rakibi Konyaspor’a 7 puan fark atan Trabzonspor, Edin Visca için Başakşehir ile el sıkıştı. Yıldız futbolcunun 2.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Trabzonspor , Edin Visca transferinde sona yaklaştı. Bordo-mavililerin, Boşnak oyuncunun bonservisi konusunda Başakşehir ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Tarafların, şampiyonluk bonusu da dahil olmak üzere 4 milyon euroya anlaştığı bildirildi. Şimdi gözler oyuncu ile yapılan görüşmelere çevrildi.

Karadeniz ekibinin, yıllık ödemeyle transfer şartları konusunda Visca ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Fanatik’te yer alan habere göre; tarafların son detayları konuştukları, anlaşmanın yakın olduğu kaydedildi. Visca’nın, Trabzonspor’a 2.5 yıllık imza atması bekleniyor.

4 GOL 9 ASİST

Sezonun ilk yarısında 18 maça çıkan Visca, 4 gol 9 asistle oynadı. Süper Lig ’de 10 sezonunun geçiren Boşnak oyuncu, 2019- 2020 sezonunda Başakşehir ile şampiyonluk yaşadı. Ligde 310 maça çıkan Visca 84 gol ve 87 asist yaptı.

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/kralspor/transfer-dosyasi/trabzonspor-visca-icin-basaksehir-ile-anlasti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

ABD: Türkiye’nin UAD kararı ilişkilerimizi etkilemez

Beyaz Saray, Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail’e karşı açılan “soykırım” davasına müdahil olma kararına ilişkin …

Bir yanıt yazın