Çakıcı’dan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ziyareti!

İnfaz düzenlemesinin ardından tahliye edilen Alaatin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüştü.
Çakıcı, ziyaretini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
“DEĞERLİ AĞABEYİMİ…”
Alaattin Çakıcı paylaşımına, “Türk dünyasının ve Türk milletinin yaşayan efsanevi lideri, mensup olduğum camianın genel başkanı değerli ağabeyimi genel merkezimizde ziyaret ettim. Kendilerine ve Türk milletine saygılarımla arz ederim.” notunu düştü.
Alaattin Çakıcı, 16 Nisan’da Ankara Sincan Cezaevi’nden tahliye edilmişti.  Bilindiği üzere infaz düzenlemesi, Devlet Bahçeli’nin sık sık yaptığı çağrıların ardından yapılmıştı.  MHP Lideri, Alaattin Çakıcı’yı bir açıklamasında, “Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen Alaattin Çakıcı” ifadeleriyle nitelendirmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

ABD-İran Geriliminde Yeni Perde: Trump “Kabul Edilemez” Dedi

ABD Başkanı Donald Trump, İran tarafından iletilen 14 maddelik yeni barış teklifine ilişkin yaptığı açıklamada, …

Bir yanıt yazın