DEM Burcu köksal’a kızdı, Özel “sürçülisan oldu” dedi, birileri de kapıyı gösterdi

DEM Parti ile ittifakı desteklemesi nedeniyle hem Özgür Özel’den hem de Ekrem İmamoğlu’ndan tepki alan CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal tavrının net olduğunu söyledi. CHP içinde büyüyen ‘DEM Parti’ krizine ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Kandil’in “Koşulsuz CHP ile ittifak kurun” talimatı ile hareket eden DEM Parti, kamuoyuna açıklamasa da CHP ile yurt genelinde pazarlıklarını hızlandırdı.

CHP, İstanbul’da ‘kent uzlaşısı’ adıyla DEM Parti ile iş birliğine gitti. Kapalı kapılar arkasında yapılan ittifak gün yüzüne çıkarken, dün söylenen bir söz ittifakı karıştırdı. CHP’de yeni bir kriz ortaya çıktı. CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan DEM Parti’yle ittifak yapan partisine destek gelmedi…

“DEM Parti hariç tüm partilere kapı açık”

Burcu Köksal, belediyeyi kazandıktan sonra makamının kapılarını DEM Parti hariç tüm partilere sonuna kadar açacağını söyledi. Bunun üzerine hem parti karıştı hem ittifak…

DEM kızdı, Özel ‘sürçülisan oldu’ dedi

Gündem olan açıklamalar ise DEM Parti’yi kızdırdı. Uşak’ta konuşan Özgür Özel, apar topar Köksal’ın sözlerini düzeltmeye çalıştı. CHP Lideri Özgür Özel, Köksal’ın sözleri için “Sürçülisan oldu.” dedi.

İmamoğlu ise direk kapıyı gösterdi

Köksal’a bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu, Köksal’a isim vermeden kendisine başka parti bulmasını söyledi.

Köksal: Tavrım net

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları sonrası Burcu Köksal’dan yeni bir açıklama geldi. Tavrının net olduğunu vurgulayan Köksal, şu ifadeleri kullandı:  Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Drift atan sürücüye 128 bin 932 ₺ ceza kesildi!

Alanya ilçesinde drift yaparak trafik kurallarını çiğneyen araç ve sürücüsüne jandarma ekipleri tarafından 128 bin …

Bir yanıt yazın