Öğretmen atamasında arkası yarın! Başvuru takvimi yarın paylaşılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır” dedi.
Öğretmenlerin heyecanla beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan kabine toplantısının ana gündemlerinde biri de öğretmen atamalarıydı.

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımları ile ilgili konuştu.

“Atama bekleyen öğretmen adaylarımızın durumunu da mütaala ettik. Bakanlarımız yarın son bir kez daha görüşecek” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başvuru takvimi yarın paylaşılacak”

Atama bekleyen öğretmen adaylarımızı konuştuk. Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok, kısa zamanda atamayı da bakanımız açıklayacaktır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Evet-Hayır yarışmasının ünlü ismi Erkan Yolaç vefat etti

‘Evet-Hayır’ yarışması ile hafızalarımıza kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü …

Bir yanıt yazın