Canikli’den Muharrem İnce’ye sert yanıt

Milli Savunma Bakanı Canikli: Korgeneral İsmail Metin Temel kahraman bir komutandır. Apoletleri teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesi, sökmeye gücün yetmez.TSK’ya onun komutanının apoletlerine dil uzatmak haddiniz değil.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İkinci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’e yönelik sarf ettiği sözlere sert tepki göstererek, “Korgeneral İsmail Metin Temel Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin’de etkisiz hale getiren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten Kahraman bir Komutandır. Onun apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir. Ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetleri’mize ve onun Komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir” dedi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Twıtter adresinden şu paylaşımlarda bulundu: “Muharrem İnce, Afrin Operasyonunun Kahraman Komutanlarından İkinci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temelin apoletlerini sökecekmiş. Sayın İnce, Cumhurbaşkanımız aynı zamanda Başkomutandır. Korgeneral İsmail Metin Temel Başkomutanı’nı alkışlıyor, hatırlatırım…
Ayrıca Korgeneral İsmail Metin Temel Türkiyenin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrinde etkisiz hale getiren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten Kahraman bir Komutandır. Onun apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir. Ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez.
Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun Komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir. Sizin Genel Başkanınız Kılıçdaroğlu oradaki teröristleri korumak için TSKnın Afrine girmesine karşı çıkmıştı. Siz, şimdi Afrindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesinin intikamını mı almaya çalışıyorsunuz. İlla birşey yapmak istiyorsan teröristlere ve onların siyasi uzantılarına her türlü desteği veren partiniz CHPnin ve onun Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun yakasına yapış. Ancak öyle anlaşılıyor ki siz de Kılıçdaroğlu gibi teröristlerle etkili mücadele edilmesinden rahatsızsınız…”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Zeydan Karalar ve Taş Medreseliler

Aziz Dağtekin Yazdı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed, “Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden …

Bir yanıt yazın