İstanbul’da beklenen yağış başladı!

Meteoroloji’nin peş peşe uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen sağanak yağış saat 11.30 itibari ile başladı. Meteoroloji, 3 saat boyunca İstanbul’da etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ile dolu riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Öte yandan Meteoroloji’den bazı bölgeler için de sağanak yağış uyarısı geldi. İstanbul’da akşam saatlerine kadar aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağışın sürmesi beklenirken hissedilen sıcaklığın 36 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ayrıca Edirne, Kırklareli, Yalova, Kocaeli ve Sakarya için de kuvvetli sağanak uyarısı yaptı.
Son dakika | İstanbul’da beklenen yağış başladı! Ne zamana kadar sürecek?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak ve gök gürültülü sağanağın, il genelinde bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi. Hissedilen sıcaklık ise saatler geçtikçe artacak. Hissedilen sıcaklık saat 12.00’de 25, Saat 15.00’de 31, saat 18.00’de 36 derece olacak.
İSTANBUL’DA YAĞIŞLAR NE ZAMAN SONA ERECEK?
Meteoroloji, 3 saat boyunca İstanbul’da etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ile dolu riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Meteoroloji’den yapılan açıklamada şöyle denildi: Meteoroloji radarlarından alınan verilerin analizine göre İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki 3 saat boyunca etkili olmaya devam edeceği beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ile dolu riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın