İşte İnce’nin küfürlü ses kaydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin telefonla görüştüğü polis memuruna ağza alınmayacak sözleri sosyal medya aracılığıyla paylaşıldı. İnce’nin küfürlü ses kaydını dinleyenler önce buna inanmadı daha sonra nefretini gizleyemediler.
Türkiye’nin siyaset gündemine bomba gibi düşen Muharrem İnce’nin küfürlü ses kaydı ve o sözleri diğer medyalarda yer aldığı şekliyle sizlerle de paylaşmayı bir borç bildik.
21 Haziran 2018 tarihi itibariyle sosyal medyada ortaya çıkan bir videoda Cumhuriyet Halk Partisi yani CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce telefonla görüştüğü polis memuruna ağza alınmayacak sözler sarf ediyor.
OLAY NASIL GERÇEKLEŞİYOR?
İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşiyor; Muharrem İnce’nin Koruması Polis Memuru Halil Meclis’in İstanbul Beşiktaş misafirhanesine gidiyor yer istiyor ancak Meclis Polisi olmadığı yani Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube’den gördünya evine girdirildiği için Resepsiyon görevlisi Amirlerinden onay alması gerekiyor bu arada koruma Muharrem İnceye durumu bildiriyor bunun üzerine Muharrem Resepsiyon görevlisini arıyor ve aralarında bu konuşma geçiyor…

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasının üçüncü gününde son durum

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 53 saati aşkın süredir giderilemezken, aynı …

Bir Cevap Yazın