Ömer Faruk yürek yaktı gitti!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kazada yaralanıp, başucunda gözyaşı döken annesini “Bir şeyim yok, ağlama” diyerek teselli eden, ancak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 8 yaşındaki Ömer Faruk Odabaşı, memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, önceki gün saat 19.00 sıralarında Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi Mister Hadi Sokak’ta meydana geldi. C.B. yönetimindeki 43 BC 5230 plakalı yolcu minibüsü, yolcu indiren taksinin önünden yola çıktığı belirtilen Ömer Faruk Odabaşı’na çarptı. Kazada, Ömer Faruk’u altında sürükleyen minibüsün sürücüsü C.B., çevredekilerin uyarısıyla durdu. Bilinci açık olan çocuğa ilk müdahaleyi, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı. Ömer Faruk Odabaşı, bu sırada, başında gözyaşı döken annesini, “Bir şeyim yok, ağlama” diyerek teselli etmeye çalıştı.
Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Faruk Odabaşı, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. İç kanama nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenen Ömer Faruk’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, kazanın ardından minübüs sürücüsü C.B.’yi gözaltına aldı.
TATİLE GİTMİŞLER
Samsun’un Terme ilçesinde yaşayan Ömer Faruk Odabaşı’nın, okulların tatil olmasıyla birlikte annesi Nurgül ve kardeşi Tarık Buğra (10) ile Bodrum’da bir otelde restoran bar müdürü olarak çalışan babası Murat Odabaşı’nın yanına tatile gittikleri ortaya çıktı.
SAMSUN’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan küçük Ömer Faruk’un cenazesi, uçakla meleketi Samsun’a getirildi. Ömer Faruk Odabaşı için bugün Terme ilçesinde tören düzenlendi. Sakarlı Gökçeağaç Mahallesindeki Sahil Yolu Caminde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ömer Faruk Odabaşı’nın cenazesi, Çaybaşı Kozluk Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenazeye, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yakınları ve çok sayıda vatandaş katılırken, babası Murat Odabaşı’nın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Rusya’daki hain kanlı saldırıyı talimatlı terör örgütü DAEŞ üstlendi

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Moskova’daki terör saldırısına ilişkin açıklama geldi. …

Bir yanıt yazın