Yunanistan, bizi NATO’ya şikayet edecekmiş!

Yunan basını skandal bir gelişmeyi okuyucularına duyurdu. FETÖ’cü firari askerleri Türkiye’nin talebine rağmen iade etmeyen ve üstüne sığınma talebini onaylayan Yunanistan’ın, Türkiye sınırını geçen 2 Yunan askeri için NATO’da kulis yapacağı ortaya çıktı.
Yunanistan’ın çok satan gazetelerinden Kathimerini’nin İngilizce edisyonu, Yunan başbakan Alexis Çipras’ın bu hafta Brüksel’de gerçekleşen NATO Zirvesi’nde Türkiye’yi diğer üye ülkelere şikayet edeceğini duyurdu.
Yunan hükümetinin sözcüsü Dimitris Tzanakopoulos tarafından yapılan açıklamada, “Bu konu başbakanımız tarafından bütün açıklamalarında ve görüşmelerinde gündeme gelecektir. Bu sayede askerlerin serbest bırakılması için maksimum baskı yaratılacaktır” dedi.
1 Mart’ta Yunan askerler Angelos Mitretodis ve Dimitris Kouklatzis sınırı geçerek Türkiye’ye girmiş ve gözaltına alınmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Vahşi terör saldırısı ile sarsılan Rusya’da ölü sayısı 143’e çıktı

Moskova’da Crocus Belediye Binası’nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 143’e çıkarken …

Bir yanıt yazın