CHP kaynıyor! “Korku dağları sarmış” iddiası

CHP’nin Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultay sürecindeki partisine sitem etti. Özcan, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, “Korku dağları sarmış” dedi ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Twitter’dan yaptığı açıklamda kurultay sürecinde imza veren delegelerin parti merkezi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Özcan, sosyal medyadan “Korku dağları sarmış” sözleriyle başlayan bir mesaj paylaştı ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Basında yer alan ‘delegelerin aranması’ haberlerinden sonra gelen açıklamanın sonunda “İşte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz” denildi.
“Korku dağları sarmış…hak hukuk adalet diyeceksin…Tüzüğün verdiği imkanı kullanarak Kurultay iradesini ortaya koyan delegeye baskı yapıp, hatta tehdit edeceksin..işte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın