Bakan Albayrak 3 bin yabancı ile buluşuyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yarın telekonferans yoluyla gerçekleştireceği görüşmeye yabancı yatırımcılardan yoğun katılım olacak.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yarın telekonferans yoluyla gerçekleştireceği görüşmeye yabancı yatırımcılardan yoğun katılım olacak.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yarın yabancı yatırımcılarla telekonferans yoluyla gerçekleştireceği görüşmeye, 3 binin üzerinde katılım talebi geldi.
Hazine ve Maliye Bakanlığından edinilen bilgilere göre, yarın gerçekleştirilecek söz konusu telekonferans, Türkiye saatiyle 16.00’da, New York saatiyle 09.00’da yapılacak.
Yabancı yatırımcılarla ilk telekonferans görüşmesini gerçekleştirecek olan Bakan Albayrak, son ekonomik gelişmelerin ardından küresel yatırımcılara mesajlarını doğrudan iletecek.
Telekonferansa bin civarında katılımcı beklenirken, 3 binin üzerinde yabancı yatırımcı kayıt yaptırdı. Bu sayının, yarın toplantı saatine kadar daha da artması öngörülüyor.
Telekonferansa, ABD, Avrupa ve Ortadoğu’daki yatırımcılar başta olmak üzere, dünya genelinden katılım gerçekleşecek.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ölüm aylığı alanlara 5 bin ₺ promosyon fırsatı!

SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin de kamu bankalarına başvurmaları halinde 5 bin …

Bir yanıt yazın