MHP’de şok gelişme! Erhan Usta görevden alındı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta’yı görevden aldı.
Alınan bilgiye göre, bugün TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerde partisini Grup Başkanvekili olarak temsil eden Usta, görüşmeler devam ederken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevinden alındı.
Bu gelişmenin ardından, MHP’nin diğer Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Kurul görüşmelerine katıldı. Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi.

Öte yandan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Grup Başkanvekili Erhan Usta’yı  görevden alınması gerekçesi olarak, İYİ Parti’nin EYT’ye takılanlar için hazırlamış olduğu teklife destek verdiği için görevden alındığı iddia ediliyor. Bu ani görevden alınma kararı Ankara Kulislerini birden karıştırıştırken, Emeklilikte yaşa takılanlar için alınacak karar merakla bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Üsküdar-Samandıra metro hattı 27 saattir arızalı, seferler rötarlı yapılıyor

Dün sabah saatlerinde başlayan M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’ndaki arıza nedeniyle istasyonda yoğunluk oluşurken her iki …

Bir Cevap Yazın