ABD’de Sinagog’a silahlı saldırı düzenlendi

ABD’nin Pensilvanya eyaletine bağlı Pittsburgh kentinde bir sinagogda silah sesleri geldiği duyuruldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmiş durumda. ABD medyasında yer alan haberlere göre olayda kurbanların olduğu belirtildi.
ABD’nin Pittsburgh kentindeki bir sinagoga düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Trump yaptığı açıklamada birden fazla can kaybı olduğunu duyurdu. ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki Pittsburgh kentinde, silah sesleri yükseldi. Bir sinagoga giren silahlı saldırganın, ateş açtığı bildiriliyor.İlk gelen bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Polis yetkilileri, henüz bir resmi açıklama yapmış değil.Görgü tanıkları, sinagoga yürüyerek giren saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğunu söylüyor. Bir görgü tanığı, Twitter’dan olay yerine çok sayıda polis aracının geldiğini yazdı.
TRUMP TWITTER’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Trump Twitter üzerinden yaptığı açıklamada birden fazla can kaybının olduğunu duyurdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir Cevap Yazın