MHP Adana İl Yönetimi 32 yeni isimle dahada güçlendi

MHP Adana İl Yönetiminin değişmesi ve yerelde Ak Parti ile ittifakta vaz geçmesiyle birlikte partide heyecan ve hareketlilik bir arada yaşanıyor.
MHP Adana İl Yönetim Kurulu, parti tüzüğünün 34. maddesi uyarınca fesih edilirken, yine aynı madde gereğince yeniden oluşturuldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayını, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın imzasını taşıyan “Adana İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Yetki Belgesi” il Başkanı Bünyamin Avcı’ya gönderildi. Bünyamin Avcı’nın başkanlığında kurulan yeni yönetim kurulunda 32 yeni isime yer verildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulunun yeni isimlerle güçlendirilmesiyle birlikte yönetim kurulu üye sayısı 82 oldu. Yeni yönetimde gerek belediyecilikte gerekse teşkilatlandırmada uzman ve tecrübeli olan ezelden MHP’li Şevki Kaya, Mahalli İdarelerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirilmesi parti tabanında sevinçle karşılandı.
MHP’nin ittifaksız bir şekilde mahalli seçimlere hazırlanması ve parti yönetim kurulu üye sayısının artması ve Şevki Kaya gibi isimlerle güçlenmesi ile birlikte partide hareketlilik ve heyecan bir arada yaşanıyor. Netinternet Haber Genel Yayın Yönetmenimiz Aziz Dağtekin, İş adamı Mehmet Nuri Coşanay, Aydın Görez ile MHP Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak Başkan Yardımcısı Şevki Kaya’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Zeydan Karalar ve Taş Medreseliler

Aziz Dağtekin Yazdı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed, “Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden …

Bir yanıt yazın